Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Proč nakupovat originál Lego a NE čínské napodobeniny?Proč nakupovat originál Lego a ne čínské napodobeniny? Originál je zdravotně nezávadný , pečlivě... arr3Všechny položky uvedené skladem máme pro Vás připraveny na našem skladě a jsou připraveny ihned k odeslání .arr3Při objednávce nad 3000,- Kč doprava zdarma !Česká pošta - objednávka nad 3000,- DOPRAVA ZDARMA... arr3Certifikát prověřených firemCertifikát prověřených firem... arr3Nakupzdomu.eu na FacebookuNavštivte naše facebookové stránky zde ! Najdete zde novinky , videa a informace ke stavebnicím... arr3Zlaté rady.czwww.zlaterady.cz   ... arr3ONLINE HRY ZDARMANavštivte web supergamesy.eu . Zahrejte si ZDARMA online hry .                               ...

KONTAKTY

nakupzdomu.eu
tel: 604104294
info@nakupzdomu.eu

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 899,00 Kč (35,06 EUR)
do košíku:
naše cena 9 899,00 Kč (386,06 EUR)
do košíku:
naše cena 1 499,00 Kč (58,46 EUR)
do košíku:

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 599,00 Kč (62,36 EUR)
do košíku:
naše cena 2 459,00 Kč (95,90 EUR)
do košíku:

ANKETA

Kterou hračku máte nejraději ?

Puzzle Puzzle 30% Lego Lego 44% Panenky Panenky 12% Nevím Nevím 15%

 

 

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas pro prodávajícího a správce Jana Mošová se sídlem Volgogradská 145,Ostrava 3, IČ 02598655 nezapsané v obchodním rejstříku pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.nakupzdomu.eu (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    • Přepravní služby např.Česká pošta , Zásilkovna
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů