Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Všechny položky uvedené skladem máme pro Vás připraveny na našem skladě a jsou připraveny ihned k odeslání .arr3Zdražení dopravy Zásilkovna.czVelmi neradi jsme donuceni zvýšit cenu dopravy u balíků Zásilkovna.cz Od prosince Zásilkovna.cz... arr3Při objednávce nad 3000,- Kč doprava zdarma !Česká pošta - objednávka nad 3000,- DOPRAVA ZDARMA... arr3Proč nakupovat originál Lego a NE čínské napodobeniny?Proč nakupovat originál Lego a ne čínské napodobeniny? Originál je zdravotně nezávadný , pečlivě... arr3Certifikát prověřených firemCertifikát prověřených firem... arr3Nakupzdomu.eu na FacebookuNavštivte naše facebookové stránky zde ! Najdete zde novinky , videa a informace ke stavebnicím... arr3Zlaté rady.czwww.zlaterady.cz   ... arr3ONLINE HRY ZDARMANavštivte web supergamesy.eu . Zahrejte si ZDARMA online hry .                               ...

KONTAKTY

nakupzdomu.eu
tel: 604104294
info@nakupzdomu.eu

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 739,00 Kč (28,82 EUR)
do košíku:
naše cena 499,00 Kč (19,46 EUR)
do košíku:
naše cena 3 199,00 Kč (124,76 EUR)
do košíku:

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 599,00 Kč (62,36 EUR)
do košíku:
naše cena 749,00 Kč (29,21 EUR)
do košíku:
naše cena 3 199,00 Kč (124,76 EUR)
do košíku:

ANKETA

Kterou hračku máte nejraději ?

Puzzle Puzzle 30% Lego Lego 43% Panenky Panenky 12% Nevím Nevím 15%

 

 

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas pro prodávajícího a správce Jana Mošová se sídlem Volgogradská 145,Ostrava 3, IČ 02598655 nezapsané v obchodním rejstříku pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.nakupzdomu.eu (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    • Přepravní služby např.Česká pošta , Zásilkovna
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů